SPAD it Home  
   

Gaat u in zee met een kleine onderneming?

SPAD it is een kleine onderneming. En dat biedt ons inziens een aantal grote voordelen:

  1. Elke klant is voor ons een belangrijke klant. Het is voor ons van levensbelang elke klant tevreden te stellen. Mede om die reden gokken wij niet bij lastige of erg grote opdrachten: wat we niet aankunnen nemen we niet aan.korte overleglijnen
  2. Er is een directe, eenvoudige en heldere communicatie met de verantwoordelijke en uitvoerende persoon. Efficiënt en duidelijk.
  3. ‘De baas is zelf monteur’ en voert ook zelf het werk uit. Dus geen junior programmeur die het werk uitvoert tegen een senior tarief. Functionele specificaties zeggen niet alles; een goede implementatie vereist een goed gevoel voor het probleem, voor de klant èn de wensen en werkwijzen van de gebruikers.
  4. Er is geen verloop. De persoon die het systeem heeft ontworpen en gemaakt doet ook het onderhoud. Er is weinig inwerktijd nodig en dat merkt u terug in de prijs. Het verloop binnen de it-sector was voor de malaise al zo’n 20%, en dat was nog exclusief het verloop door interne promoties en dergelijke. Dit probleem is alleen maar groter geworden door de huidige reorganisaties.
  5. Kleine bedrijven kunnen relatief goedkoop opereren in verband met de geringe overhead.
  6. SPAD it heeft naast IT kennis en ervaring ook kennis op wetenschappelijk niveau op het gebied van gegevensanalyse, hetgeen soms essentieel is maar altijd goed van pas komt.
  7. SPAD it biedt een continuïteitswaarborg waarop u altijd terug kunt vallen.

Het resultaat: nagenoeg 100% klanttevredenheid, geen mislukte projecten en een zeer concurerende prijs door de hoge efficiency.

 

Statistic Process And Data analysis and Information Technology Informatie over het logo